Medewerkers

Ons team bestaat uit enthousiaste geotechnici met een civiele of bouwkundige opleiding, die kennis en ervaring hebben opgedaan bij ingenieursbureaus, aannemersbedrijven en kennisinstituten. Interesse om ons nader te leren kennen of onderdeel te worden van deze groep collega’s? Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie.

Arie Theunis

Geotechnisch adviseur

Arie is zijn carrière begonnen bij Nebest. Dus geen onbekende voor ons. Hij heeft bij de afdeling Infra en Constructief gewerkt en wist de weg naar Geobest met regelmaat te vinden. Nu maakt hij deel uit van ons team.

Casper van Laerhoven

Geotechnisch adviseur

Casper is een geboren Amsterdammer en is passief Ajax-fan, zo zegt hij zelf. Via een omweg langs kustwaterbouwkunde en vloeistofmechanica heeft hij de geotechniek ontdekt. De chemie tussen zijn collega's is prima!

Erwin de Jong

Directeur

Directeur met kleine letters en gareelhouder van het bedrijf. Heeft geen rekenprogramma nodig, want ervaring heeft hij zat. Veel te fanatiek Ajax fan in een omgeving van Feyenoord supporters. En niets gaat boven Amsterdam.

Gijs van de Vlag

Geotechnisch adviseur

Tijdens zijn opleiding civiele techniek begonnen in de aannemerij. De 1e jaren als projectbegeleider en vervolgens als uitvoerder. Kennis uit de praktijk neemt Gijs mee naar Geobest. In zijn vrije tijd een zeer sportief man!

Hanny Oskam

Officemanager

Via Roel Brouwer terechtgekomen in dit jonge, enthousiaste bedrijf. Ondersteunt haar collega's op administratief en organisatorisch gebied en zorgt voor een vrolijke noot!

Hugo Engelen

Geotechnisch adviseur

Vanaf 2017 gedetacheerd maar inmiddels een vaste kracht bij het Geobest-team. Wordt ingeschakeld voor Plaxis-vraagstukken en funderingsadviezen voor zonneparken. Fanatiek supporter van FC Utrecht!

Raoul Broekens

Senior Consultant

Ooit begonnen in de tunnelboormachine. Inmiddels bij een aantal aannemers ervaring opgedaan en snapt dus heel goed dat het in de geotechniek niet meer over legostenen stapelen gaat. Trapt graag een balletje en sluit zich naadloos aan bij de Feyenoord garde.

Robert Schippers

Principal consultant

Onze Plaxis held op Allstars met een no-nonsense houding. Inmiddels zijn wilde haren verloren. Kan alles vertellen over jetgrouten, diepwanden en tal andere uitvoeringstechnieken. Praat net zo graag over de gespeelde wedstrijden van Feyenoord.

Roel Brouwer

Principal consultant

Een 30 jaar oude rot in het vak maar heeft nog geen grijs haar. Weet heel veel van heibaarheid en omgevingsbeïnvloeding. En na zo veel jaar nog steeds in staat om zelf het rekensommetje te maken. Daarnaast het aanspreekpunt voor de internationale adviesprojecten die Geobest met enige regelmaat uitvoert.

Roy Henri de Booij

Senior Consultant

Roy is terug van weggeweest. Deze geotechnisch adviseur heeft afgelopen jaar (2020) in Singapore zijn bijdrage mogen leveren aan het project Pulau Tekong Polder. Roy is reislustig en avontuurlijk ingesteld en gaat geen uitdaging uit de weg. Welcome back Roy!

Tom van Gils

Geotechnisch adviseur

Jonge hond in het vak. Zorgt voor een verschuiving van het zwaartepunt in de leeftijdsrange. Wordt breed opgeleid. Werkt hard om net zo goed te worden als de oude rotten in het vak. Maar loopt net zo hard achter een voetbal aan na 18:00 uur.

Himani Arya

Geotechnisch adviseur

Onze nieuwe aanwinst afkomstig van de TU Delft. Himani is een enthousiast persoon met grote belangstelling voor ondergrondse constructies (tunnels, funderingen), het gedrag van grond in verschillende omstandigheden en risicobeoordeling.

Gijs de Jongh

Geotechnisch adviseur

Gijs heeft in 2020 bij Geobest stage gelopen en is als werkstudent bij ons werkzaam geweest. Inmiddels heeft hij zijn studie civiele techniek bij de Haagse Hogeschool afgerond en zijn wij blij dat hij nu officieel ons team komt versterken!