Onze medewerkers

Wij zijn Nebest: het onafhankelijke ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de bouw, infra, industrie en waterbouw. Vanuit een centraal gelegen plek in Vianen werken er inmiddels ruim 230 medewerkers aan multidisciplinaire projecten. Binnen Nebest zijn we ervan overtuigd dat onze medewerkers het verschil maken en erkennen we de kracht van samenwerking. Vol vertrouwen in elkaar stimuleren we open, constructieve gesprekken en feedback. Onze medewerkers gedijen in onze informele, platte organisatie.

Medewerkers aan het woord

Gijs de Jongh

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Gijs heeft in 2020 bij Geobest stage gelopen en is als werkstudent bij ons werkzaam geweest. Inmiddels heeft hij zijn studie civiele techniek bij de Haagse Hogeschool afgerond en zijn wij blij dat hij nu officieel ons team komt versterken!

Lees minder

Himani Arya

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Onze nieuwe aanwinst afkomstig van de TU Delft. Himani is een enthousiast persoon met grote belangstelling voor ondergrondse constructies (tunnels, funderingen), het gedrag van grond in verschillende omstandigheden en risicobeoordeling.

Lees minder

Arie Theunis

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Arie is zijn carrière begonnen bij Nebest. Dus geen onbekende voor ons. Hij heeft bij de afdeling Infra en Constructief gewerkt en wist de weg naar Geobest met regelmaat te vinden. Nu maakt hij deel uit van ons team.

Lees minder

Robert Schippers

Principal consultant

Lees verder

Onze Plaxis held op Allstars met een no-nonsense houding. Inmiddels zijn wilde haren verloren. Kan alles vertellen over jetgrouten, diepwanden en tal andere uitvoeringstechnieken. Praat net zo graag over de gespeelde wedstrijden van Feyenoord.

Lees minder

Hanny Oskam

Officemanager

Lees verder

Via Roel Brouwer terechtgekomen in dit jonge, enthousiaste bedrijf. Ondersteunt haar collega's op administratief en organisatorisch gebied en zorgt voor een vrolijke noot!

Lees minder

Casper van Laerhoven

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Casper is een geboren Amsterdammer en is passief Ajax-fan, zo zegt hij zelf. Via een omweg langs kustwaterbouwkunde en vloeistofmechanica heeft hij de geotechniek ontdekt. De chemie tussen zijn collega's is prima!

Lees minder

Erwin de Jong

Directeur

Lees verder

Directeur met kleine letters en gareelhouder van het bedrijf. Heeft geen rekenprogramma nodig, want ervaring heeft hij zat. Veel te fanatiek Ajax fan in een omgeving van Feyenoord supporters. En niets gaat boven Amsterdam.

Lees minder

Tom van Gils

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Jonge hond in het vak. Zorgt voor een verschuiving van het zwaartepunt in de leeftijdsrange. Wordt breed opgeleid. Werkt hard om net zo goed te worden als de oude rotten in het vak. Maar loopt net zo hard achter een voetbal aan na 18:00 uur.

Lees minder

Hugo Engelen

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Vanaf 2017 gedetacheerd maar inmiddels een vaste kracht bij het Geobest-team. Wordt ingeschakeld voor Plaxis-vraagstukken en funderingsadviezen voor zonneparken. Fanatiek supporter van FC Utrecht!

Lees minder

Roel Brouwer

Principal consultant

Lees verder

Een 30 jaar oude rot in het vak maar heeft nog geen grijs haar. Weet heel veel van heibaarheid en omgevingsbeïnvloeding. En na zo veel jaar nog steeds in staat om zelf het rekensommetje te maken. Daarnaast het aanspreekpunt voor de internationale adviesprojecten die Geobest met enige regelmaat uitvoert.

Lees minder

Raoul Broekens

Senior Consultant

Lees verder

Ooit begonnen in de tunnelboormachine. Inmiddels bij een aantal aannemers ervaring opgedaan en snapt dus heel goed dat het in de geotechniek niet meer over legostenen stapelen gaat. Trapt graag een balletje en sluit zich naadloos aan bij de Feyenoord garde.

Lees minder

Roy Henri de Booij

Senior Consultant

Lees verder

Roy is terug van weggeweest. Deze geotechnisch adviseur heeft afgelopen jaar (2020) in Singapore zijn bijdrage mogen leveren aan het project Pulau Tekong Polder. Roy is reislustig en avontuurlijk ingesteld en gaat geen uitdaging uit de weg. Welcome back Roy!

Lees minder

Gijs van de Vlag

Geotechnisch adviseur

Lees verder

Tijdens zijn opleiding civiele techniek begonnen in de aannemerij. De 1e jaren als projectbegeleider en vervolgens als uitvoerder. Kennis uit de praktijk neemt Gijs mee naar Geobest. In zijn vrije tijd een zeer sportief man!

Lees minder