Pioneer Program Viktor GeoTools gestart!

Per 1 september 2020 is het Pioneers Program voor de Viktor GeoTools gestart. Geobest neemt deel aan dit programma.

Het doel van dit programma is om een functionele basis toolkit voor de Geotechnisch adviseur te ontwikkelen waarmee project gerelateerd grondonderzoek kan worden gevisualiseerd, bewerkt en geëxporteerd naar veel gebruikte berekeningssoftware zoals de D-serie of Plaxis.

Het Pioneers Program betreft een ontwikkelingstraject dat een jaar duurt en gezamenlijk door Viktor en deelnemers uit de markt wordt gefinancierd. Dit traject is vooral interessant voor de kleinere en middelgrote adviesbureaus.

Inmiddels beschikken alle adviseurs van Geobest over toegang tot het web based platform en kunnen ervaring opdoen met de huidige versie van de applicatie. Deelnemers kunnen verzoeken doen tot aanpassing van de bestaande mogelijkheden of het uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.

Naast het traject van gedeelde ontwikkelingen via het Pioneers Program is het mogelijk om als bedrijf met behulp van een zogenaamde Software Development Kit (SDK) zelf extra functies of applicaties te ontwikkelen, uitsluitend en exclusief voor eigen gebruik. Om met deze ontwikkelingen zelf aan de slag te kunnen biedt Viktor trainingen en ondersteuning gedurende de looptijd van het Pioneers Program.

Met deelname aan het Pioneers Program geeft Geobest invulling aan de ambitie om door middel van nieuwe ontwikkelingen ons werk efficiënter te kunnen doen, met behoud van de voor Geobest kenmerkende betrouwbaarheid. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om invulling te geven aan het praktisch en strategisch behartigen van de belangen van onze klanten.

Viktor